24/12/2012
San Francisco ha acollit la presentació de la recent publicació sobre els cellers i vins de l'Empordà en anglès editada per Vinologue. Durant la presentació s'han pogut tastar diversos vins d'aquesta DO que s'exporten als Estats Units. L'activitat ha estat oberta al públic per donar resposta al creixent interès en conèixer els vins empordanesos. 
Durant la presentació es va poder comprar la guia 'Vinologue Empordà' a un preu especial juntament amb el tast. El llibre acaba de ser reconegut amb el premi Gourmand com a millor guia d'enoturisme 2012 publicada als Estats Units. 
Actualment el llibre es pot trobar en la seva acurada versió impresa a cellers, botigues de vi, restaurants o hotels de Catalunya, i a partir d'aquest desembre també a Califòrnia. 
Vinologue Empordà és la primera guia en anglès que es publica d'una zona vitivinícola de Catalunya i és una prova més de l'interès que desperta internacionalment la creixent oferta enoturística de les comarques de l'Alt i Baix Empordà. L'autor, Miquel Hudin, és californià i actualment viu a Catalunya.