18/1/2013
Una vintena de sommeliers i xefs de reconeguts i exclusius restaurants i hotels de Mònaco van participar el passat dimecres en un tast de vins de la DO Montsant a les instal·lacions del Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC. 
Un per un, els cellers Mas d’en Canonge, Baronia del Montsant, Comunica, Orto Vins i Alfredo Arribas van anar presentant els seus vins, amb acurades referències a les varietats, sòls, elaboracions i criances, davant d’aquests integrants de l’Asociacion Monégasque de la Sommellerie.
Cal tenir present que Mònaco, i també França, són mercats oberts a noves propostes que els cellers de la DO Montsant volen aprofitar. En aquest cas, posicionant-se en restaurants i hotels de prestigi interessats per la bona relació qualitat-preu dels vins de la DO i també per les referències més exclusives dels seus cellers.
El tast d’ahir s’inclou en el “wine tour” que aquests participants de l’Asociacion Monégasque de la Sommellerie estan fent per la comarca del Priorat, de la mà de l’empresa Vinos Ibéricos & Luxibérica. La seva estada a la comarca també els ha permès ja visitar alguns cellers de la DO Montsant