21/2/2013
http://www.domontsant.com/ca/sites/default/files/imagecache/vi-node-image/xina2.jpg
La DO Montsant serà present del 26 al 28 de febrer a Vinisud Asia, una important fira internacional que aplega a Shanghai zones vitivinícoles de la Mediterrània i professionals del món del vi de la Xina i d’altres països asiàtics.
L’objectiu és establir contactes amb sommeliers, importadors i distribuïdors per tal de guanyar presència en mercats molt interessants on la presència dels vins de Montsant no deixa de ser testimonial. Per exemple la Xina representa únicament un 1% de les exportacions dels cellers de la DO. 
Al març, a Prowein
La DO Montsant participarà a finals de maig a Prowein, la fira que té lloc a Düsseldorf, i que es considera la més important d’Europa. Si a Vinisud l’objectiu és donar-se a conèixer, a Prowein la finalitat és seguir consolidant Montsant i els seus cellers en mercats on ja hi és present de manera significativa. No s’ha d’oblidar que Alemanya és el principal destí dels vins de la DO Montsant. 
A més, Prowein és punt de trobada de professionals de tot el món. A la cita no hi falten distribuïdors i importadors de països com Suïssa, França, Bèlgica, Dinamarca, Noruega, Suècia i la Gran Bretanya, en els que es donen bons percentatges de vendes dels vins de la DO Montsant. Cal recordar que dues terceres parts dels vins que s’elaboren a la DO Montsant es dirigeixen a l’exportació.