6/2/2013
Ja es troben obertes les inscripcions per poder participar en la segona edició dels Premis a l'Excel·lència Enoturística que organitza la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), en el marc de la Nit Empresarial. El premis “busquen premiar l'esforç a la recerca de l'excel·lència enoturística”. Aquest any es convoquen tres premis que busquen  poder premiar aquelles activitats empresarials que envolten el món del vi en el seu vessant enoturístic. Es convoquen els premis a l'Excel·lència Enoturística per Cellers i Cooperatives. Premi Cèsar Martinell; a l'Excel·lència Enoturística per Intermediaris d'Oci. Premi Ramon Vidal i Barraquer, i el Premi a l'Excel·lència Enoturística per Restauració i Allotjament. Premi Joan Amaré i Saragossa.
Es podran presentar als premis totes aquelles empreses vinculades a l'enoturisme i el sector vitivinícola que desenvolupin la seva activitat a les comarques de Tarragona, com ara: cellers, cooperatives, vinoteques, hotels, restaurants, cases de turisme rural, agències de viatges... les quals han de demostrar, per mitjà d'un qüestionari, el nivell d'implicació d'aquests negocis en la pràctica de l'enoturisme i en el foment de la cultura del vi. Els premis compten, a més, amb un nou web. Els premis es lliuraran durant la XIII Nit Empresarial que organitzarà la CEPTA a la Fira de Reus. Totes les empreses, pel sol fet de participar, gaudiran d'una inscripció al curs 'Qualitat Total', organitzat pel Centre de Formació de la CEPTA.