1/4/2013
En Blai i en Gregori, uns treballadors del celler poc preparats per rebre visites de forasters, acompanyen els visitants a fer un recorregut sorprenent i un pèl accidentat per aquesta joia del modernisme agrari de principis del segle XX, mentre es tasten i es descobreixen els secrets de l’elaboració del vi.

De manera desenfadada, buscant el somriure i la complicitat del visitant, els actors guien el grup pels racons del celler. Així es coneix el procés d’elaboració de tota la gamma de vins, vermuts, dolços i el ranci de la Cooperativa; es descobreix la sala de bótes i s’arriba a la sala de tastos per degustar un dels Ètim i la verema tardana, un dels dolços més singulars i interessants de la DO Montsant.
Calendari de març a desembre: Dissabte i diumenge, 12h 
Periodes especials diari, 12h: Setmana santa del 23 al 31 de març, la Mercè: del 21 al 25 de setembre, tots sants: 1 a 3 de novembre i pont de la constitució: 6 a 8 de desembre
PREU 10 €/persona