23/3/2013
Ja tenim cartell per la fira del vi de Falset
La il·lustradora i dissenyadora gràfica Marina Capdevila ha estat l’encarregada de crear el cartell de la 18a Fira del Vi. Filla de Falset, ha volgut transmetre el que representa per a la gent del Priorat aquest esdeveniment, “l’orgull de donar a conèixer uns vins de gran qualitat”. Per a Marina Capdevila, “aquest fet es representa a la il·lustració amb el gest d’aprovació i d’excel·lent que el personatge fa amb la mà dreta, mentre sosté amb l’esquerra la copa de vi després d’haver-lo tastat”.
D’altra banda, l’enquadrament tancat de la il·lustració, que no ofereix més pistes sobre qui està tastant el vi, “dóna a entendre que aquesta fira és una esdeveniment obert a tothom, ja sigui un curiós, un afeccionat o un professional del món del vi”.
Un altre dels elements destacables d’aquest cartell és el to divertit i desenfadat de la il·lustració, que “posa de manifest que el vi i aquesta fira són un bon motiu per gaudir de valent i passar una estona agradable”.
Marina Capdevila és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en disseny gràfic i imatge, va completar la seva formació a Rotterdam. De fet, la seva etapa com a professional també ha anat a cavall entre Catalunya i Holanda.