20/6/2013
La cinquena edició d'aquest esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 12 de juliol
Vallformosa organitza un any més el Sopar Solidari per la lluita contra el càncer, un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars amb la voluntat de recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 s'hi va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà cinc anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.
Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per finançar els següents projectes: “Prevenim el càncer i apostem per la vida” de l’ICO, un projecte que es troba orientat a sensibilitzar als ciutadans en la importància de participar en els programes de prevenció i a involucrar als professionals en la realització d’accions per reduir l'impacte del càncer en la comunitat. També serviran per finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals, on seran tractats a través de l’Associació Ampert.
Les activitats del 5è Sopar Solidari s’iniciaran a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe. A continuació, se servirà el sopar de gala a la Sala La Cúpula on també tindran lloc els parlaments de les autoritats, institucions i presidenta de Vallformosa. El presentador de l’acte serà l’escriptor penedesenc Jordi Llavina. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa. El preu del tiquet és de 95 euros i cal fer la reserva prèvia trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.es.