2/8/2013
Posta de sol amb degustació enogastronòmica a la Cooperativa Falset Marçà
L’activitat “A sol i serena” es programa a l’agost en un escenari únic: el terrat on envelleix el vi ranci del celler amb degustació de l’Hotel-Hostal Sport

La Cooperativa Falset Marçà posa en marxa tots els dissabtes d’agost, a partir de les 20.15h, una nova activitat enoturística que porta per nom “A sol i serena. Un mosset a la posta de sol”. Consisteix en un tast-degustació enogastronòmic al terrat del celler, al capvespre, en un entorn únic, entre garrafes de vi ranci que s’elaboren a sol i serena. El Blai, l’encarregat del celler, es transformarà en mestre de cerimònies, aportant dosis d’humor i misteri, per guiar el recorregut per les instal·lacions de la Catedral del Vi.
L’activitat començarà el dissabte 3 d’agost i s’allargarà fins el 31 d’agost. Des del terrat del celler cooperatiu, recentment restaurat, es pot observar una de les millors postes de sol de Falset. Per aquest motiu, la Cooperativa ha decidit posar en valor l’espai i desenvolupar-hi una activitat enogastronòmica que consisteix en un maridatge de vi i gastronomia. Les places són limitades a 20 persones i cal fer reserva prèvia. L’activitat, que té una hora de durada aproximadament, permetrà fer mossades gastronòmiques i maridar-les amb els següents vins de la Cooperativa:
 Vermut blanc
 Ètim blanc 2012
 Ètim Grenache 2008
 Verema tardana negre i/o vi ranci
Les reserves es poden efectuar a través del correu visita@etim.cat o el telefon 699 946 633. L’activitat està pensada per a grups d’entre 10 i 20 persones i cal fer reserva prèvia. La durada de la visita és d’1h 30min, aproximadament. Sota demanda, es poden organitzar altres dies de la setmana.
El preu de la proposta enoturística és de 18 euros per persona, amb l’IVA inclòs.