27/11/2013
Premi L’Envinat de l’any per a la DO Montsant
Vadevi
L'Associació Molinenca de Tast reconeix “l’aposta per la qualitat i a una política de preus equilibrada”Lliurament del premi L'Envinat de l'any a la DO Montsant 
L’Associació Molinenca de Tast de Molins de Rei (Baix Llobregat) va atorgar el passat divendres 22 de novembre el premi L’Envinat de l’any a la DO Montsant, en reconeixement a “l’aposta per la qualitat i a una política de preus equilibrada, que ha permès el consum de vi a un ampli rang poblacional”. Per a l’associació, “aquest és un argument molt important a l’hora de treballar per obtenir el lideratge en el mercat intern, i també per potenciar la capacitat exportadora dels cellers”.
Jaume Domènech, president de la DO Montsant, ha mostrat la seva satisfacció i orgull pel premi, ja que “posa en valor la tasca de moltes persones que, recollint el testimoni d’una arrelada tradició vitivinícola i en poc més de 10 anys, han contribuït de manera decisiva al creixement i la bona reputació de la nostra denominació d’origen”. Alhora, Domènech ha volgut destacar també “la important tasca que fan entitats sense ànim de lucre, com l’Associació Molinenca de Tast, que difonen la cultura vitivinícola i gastronòmica, i que posen especial atenció en els productors del nostre país”.
En el transcurs de l’acte, el membre del Consell Regulador de la DO Montsant, Jesús del Rio, que recollia el premi en nom de la DO, va pronunciar una xerrada sobre la filosofia de Montsant i l’aposta per la qualitat compartida per tots els seus cellers.