13/5/2014
Ja podem gaudir d'una nova edició de l’Enoguia Cellers de Tarragona 2014-15 amb més de 100 propostes enoturístiques, que des de fa unes setmanes es troba disponible a la majoria de punts d'informació i turisme de la província de Tarragona de forma totalment gratuïta.
Es mostra IMG_0247.JPG. 
L’Enoguía és una eina indispensable per a tots els amants del enoturisme que desitgen conèixer la riquesa vinícola, gastronòmica i cultural d'una de les zones d'Espanya que tenen més tradició i qualitat vitivinícola, i on conviuen fins a 8 denominacions d'origen.
La quarta edició de la guia enoturística ens ofereix més de 100 cellers visitables de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (àrea Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta. "A l’Enoguía tenim tot el que necessitem per poder organitzar una visita als millors cellers de la zona i planificar fàcilment una sortida d'un dia o d’un cap de setmana" comenta Óscar Manrique, director de Nimia Comunicació, empresa editora de la guia. 
Com a novetat aquesta edició, a més de poder consultar la versió web de l'Enoguia en www.enoguia.cat, s'estan acabant de perfilar les aplicacions per a dispositius mòbils. Així els usuaris d'iPhone, iPad o d’Android podran disposar d'una app on consultar tots els cellers de la guia i gràcies al geoposicionament trobar quins són aquells que tenen més a prop i arribar fins a ells de la forma més còmoda.
L’Enoguia consta de més de 100 pàgines, és trilingüe (català, espanyol i anglès) i ofereix la informació dels cellers ordenats en les seves respectives denominacions d'origen i amb mapes de cada denominació que ens permeten organitzar d'una manera molt còmoda les nostres sortides enològiques. Les fitxes dels cellers ofereixen informació de contacte, horari de visites, preu de la visita, hectàrees conreades, ampolles produïdes i notes de tast dels principals vins del celler.