10/7/2014
El XXXVII Congrés Mundial de la Vinya i el Vi i la 12a Assemblea General de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV) tindrà lloc a Mendoza (Argentina) del 9 al 14 novembre 2014 mitjançant invitació expressa del ministre argentí de Agricultura, Ramaderia i Pesca. En aquesta ocasió Argentina rebrà els millors especialistes mundials en la matèria, que tindran l'oportunitat de discutir al llarg del Congrés sobre el tema general Vitivinicultura del Sud: Confluència de Coneixement i Natura. 
foto
Les actes del Congrés Mundial de la Vinya i el Vi es publicaran i difondran en una pàgina web especial, feta per a aquest propòsit a la plataforma Web of Conferences. Tots els articles publicats han de tenir una identitat estable a Internet, que permetrà una identificació i una citació fàcil i estandarditzada. Més concretament, cada article tindrà atribuït un DOI (Digital Object Identifier) i ha de ser indexat en les bases de dades CrossRef, DOI Foundation, Google Scholar i Conference Proceedings Citation Index. 
Les propostes s'han de rebre abans del 13 de juny de 2014, a través de la pàgina web del Congrés: http://www.oiv.int/congres/OIV2014ARG

Per a més informació, contacti amb: oivcongress2014@inv.gov.ar.