10/9/2014
La DO Cava preveu collir 315 milions de quilos de raïm
Vadevi
El sector aposta pel desenvolupament sostenible i la innovació per a fer productes de qualitat
Acabada
de començar la verema a les diverses àrees que formen la Denominació
d’Origen Cava, enguany es preveu recollir 315 milions de quilos de raïm
per a l'elaboració d'aquest producte.
La
sostenibilitat en temes medi ambientals també és, cada dia, més evident
en aquest sector. Aquestes produccions, arribaran als 315 milions de
quilos per aquesta verema de 2014 (entre un 15-18% menys que l'any
2013). Les principals àrees on es produeix raïm per a cava són les
comarques de: Penedès (19.477 Ha), Conca de Barberà (2.851 Ha), Alt Camp
i Tarragonès (4.863 Ha).
Els
controls de maduració que estan realitzant aquests dies els tècnics del
Consell Regulador, indiquen un bon estat sanitari del raïm, amb un bon
equilibri de grau i acidesa, fet que indica que s’obtindran uns vins amb
vocació base cava de gran qualitat.