30/11/2014
Irene Alemany presenta El Microscopi 2013, el vi que vol curar
Cupatges
Després de superar un càncer de mama, l'enòloga i propietària de Sot Lefriec va decidir elaborar aquest vi per recaptar fons per a l'adquisició d'un microscopi per a l'Institut Oncològic de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
Ser solidari no vol dir donar si et sobra, sinó compartir el que tens. Amb aquesta filosofia i molt agraïment, el proper dimarts 25 de novembre a les 12:00 hores Irene Alemany va presentar a Monvínic El Microscopi 2013, un vi solidari els beneficis del qual aniran destinats a l'adquisició d'un microscopi per a l'Institut Oncològic de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona.
La iniciativa va néixer quan l'enòloga i propietària del celler Sot Lefriec finalitzava les seves últimes sessions de quimioteràpia per lluitar contra el càncer de mama que li havia estat diagnosticat el juliol de 2012. En agraïment a l'equip mèdic i conscient de la urgència del centre per adquirir un microscopi per a l'avanç en la investigació i tractament de la malaltia, va decidir fer el que millor sap fer: elaborar vi.
Així va néixer El Microscopi 2013, un vi negre de terrer procedent de viticultura sostenible que pretén col·laborar en la cura d'una malaltia que, de manera directa o indirecta, ens afecta a tots.

El Microscopi 2013 és un vi elaborat amb les varietats merlot, carinyena i cabernet sauvignon. No està filtrat, s'empren els propis llevats i bacteris autòctons del raïm per a la fermentació i els trasbalsos i l'embotellament es realitzen seguint el cicle de la lluna. PVP. 8 €