31/1/2015
La DO Tarragona es trasllada a Valls
Vadevi.cat
El consell regulador de la Denominació d'Origen Tarragona ha aprovat traslladar la seu de la DO a Valls amb l'objectiu d'acostar els serveis administratius al territori i facilitar la feina als cellers i viticultors. I és que a la comarca de l'Alt Camp i a les poblacions del nord del Tarragonès és on es troben la major part dels cellers i també els viticultors adscrits a aquesta DO. 
El trasllat de l'actual seu, situada a l'edifici dels serveis territorials d'Agricultura de la Generalitat a Tarragona, es farà efectiu en les properes setmanes un cop estigui enllestit el nou espai a Valls, una planta baixa situada al Carrer de la Cort.
"En aquest espai s'hi instal·larà el personal de la DO i, en una segona fase, la part d'entrada del local es convertirà en una espai de difusió i de venda dels vins de la DO. 
Aquest trasllat implica nous projectes de promoció del vi de la DO Tarragona a la comarca de l'Alt Camp i especialment la voluntat de vincular-se amb el fenomen de la calçotada i al mateix temps continuar amb la línia iniciada ja fa uns anys d'una major presència de la DO a totes les poblacions del territori, com per exemple Reus, Cambrils, Torredembarra o Salou. De fet, ja s'està treballant en la propera edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que es farà a final de maig de 2015 a la Rambla nova.