2/6/2015
El CETT imparteix cursos de sommelieria per a tots aquells interessats en la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la geografia vinícola nacional, la tecnologia de servei i les vinificacions especials. 

Pel que fa a la sommelieria la proposta formativa al CETT inclou diverses opcions, tant per aquells que volen iniciar-se en la viticultura com per aquells que vulguin professionalitzar i ampliar els seus coneixements. Els cursos que es presenten són: Iniciació a sommelier (actualment en marxa i pendent d’una segona edició), Sommelier Semipresencial (s’inicia l’octubre de 2015) i el Curs Superior de Sommelier (s’inicia el setembre de 2015). Cal destacar que el Curs Semipresencial és una passarel·la cap al Curs Superior de Sommelier. Els tres cursos són: Iniciació a Sommelier Modalitat: Presencial. Durada: 24 hores. Del 26 de maig al 17 de juny de 2015. Impartició: dimarts i dimecres de 17.00h a 20.00h El curs d'Iniciació a Sommelier està adreçat als professionals de la restauració que requereixen conèixer les bases de l’enologia i el tast de vins. També per a tothom interessat en iniciar-se en l’apassionant món del vi. Aquest curs pot donar accés al Curs Superior de Sommelier i al Curs de Sommelier semipresencial info@cett.cat  Contacte: 666 412 546 Sommelier Semipresencial 
Modalitat: Semipresencial. Durada: d'octubre 2015 a juny 2016. Certificat d'Extensió Universitària: 27 Crèdits europeus Aquest curs semipresencial en sommilieria s'estructura en mòduls, permetent la màxima flexibilitat a l'hora de triar l'itinerari formatiu més adient en funció de les necessitats de cada alumne. A més, combina el millor de cada modalitat de formació: a distància en línea i la presencial (amb dos mòduls intensius que es realitzen a les instal·lacions del CETT a Barcelona). Aquest curs pot donar accés al segon any del Curs Superior de Sommelier. Per a més informació, feu click aquí. CETTeLearning@cett.cat Contacte: 666 413 586 Curs Superior de Sommelier Modalidad: Presencial. Durada: 1er any:  setembre 2015- juny 2016. 2on any: setembre 2016- juny 2017. Diploma d'Extensió Universitària: 54 crèdits europeus És l'únic curs amb Diploma d'Extensió Universitària reconegut per la Universitat de Barcelona i per l'ACS, Associació Catalana de Sommeliers i la UAES, Unión de Asociaciones Españolas de Summilleres.info@cett.cat  Contacte: 666 412 546