6/3/2015
Els Premis Vinari dels Vermuts Catalans s’entregaran a Reus el proper mes d’abril. Estan orientats a fomentar l'excel·lència i difondre la qualitat d'aquesta beguda d'arrels profundes a Catalunya. Els Premis dels Vermuts faran els tastos i s'entregaran a Reus, atès que la ciutat és considerada la capital de referència dels vermuts catalans. 
Les inscripcions es poden formalitzar a partir d’avui a través del lloc web vinari.cat/vermuts (entrant a l'apartat Inscripcions) i  es poden consultar les bases
Els vermuts es poden presentar en tres categories, una reservada als vermuts blancs, daurats o rosats; una altra per als negres clàssics i una més per als vermuts negres de reserva.
La gran cita dels vermuts catalans tindrà lloc a Reus, amb dues sessions professionals de tast els propers 13 i 24 d’abril. El primer dia, un jurat de sommeliers, enòlegs, cuiners, barmans i periodistes especialitzats, qualificarà tot el ventall de vermuts catalans i en seleccionarà els que passaran a la final del dia 24. Durant la jornada del 24 d’abril, el jurat determinarà quins són els vermuts guanyadors de les medalles d’Or, Plata, Bronze i Gran Vinari d’Or al millor vermut català 2015.