V Edició del Concurs BlocDOCat

La DO Catalunya presenta un divertit vídeo promocional
Cupatges
El concurs incorpora una tercera i nova categoria: Millor Fotografia d’Instagram: maridatges amb #Vicatalà
La Denominació d’Origen Catalunya convoca una nova edició del Concurs BlocDOCat, que enguany celebra la seva 5a edició. El concurs, que té lloc bianualment, té com a objectiu premiar iniciatives particulars que busquen difondre els valors del món del vi i la viticultura a través de blocs i xarxes socials.
Per commemorar aquesta 5à edició, la DO Catalunya ha comptat amb la col·laboració de 5 reconeguts professionals del sector: Joan Gómez Pallarès, Ramon Francàs, Josep Sucarrats, Ferran Centelles i Empar Moliner. Els 5 protagonitzen l’espot de la DO per promocionar aquesta nova edició del concurs, un espot inspirat en el cinema mut dels anys 20 i amb molts gestos de complicitat amb tot allò que envolta el món del vi.
Aquest any, a més, el concurs ve carregat de novetats. A les categories de Millor Bloc Vitivinícola Català i Millor Post sobre #Vicatalà amb Denominació d’Origen fet fora de Catalunya, se suma aquest any una nova categoria, més enfocada a les xarxes socials: Millor Fotografia d’Instagram: maridatges amb #Vicatalà.