La nova aposta d'Alimentària en el sector del vi

Vinorum Think 2016
Alimentaria inclourà l'espai Vinorum Think on es desvetllaran les últimes novetats del sector, els vins espanyols que estan marcant tendència i els secrets per entrar en mercats clau com l'asiàtic de la mà de prestigiosos experts, crítics de vi, enòlegs, masters of wine, sommeliers i xefs que realitzaran xerrades, tasts i demostracions culinàries.

Vinorum Think es un renovat espai de reflexió i divulgació del vi espanyol que reunirà més d'una trentena d'experts nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'estudiar l'estat actual i el potencial del vi espanyol al mercat internacional, així com les seves harmonies amb la millor gastronomia.

Vinorum Think 2016

Entre els grans noms del vi que estaran en Vinorum Think figuren el crític d'escumosos més important del món, Tom Stevenson; la fundadora del concurs de vins referent a Àsia, Debra Meiburg; el fundador i el director de la Guia Peñín dels Vins d'Espanya, José Peñín i Carlos González, respectivament; el director de l'Observatori Espanyol del Mercat del Vi, Rafael del Rey; així com representants de mitjans de comunicació internacionals com The Wine Advocate i Robertparker, entre d'altres.

D'altra banda, hi haurà sessions de showcooking i maridatge dirigides per reconeguts xefs del país acompanyats de sommeliers per mostrar com la gastronomia es converteix en el principal canal d'expressió del vi i eficaç aliat per a la seva promoció. Hi participaran Guillermo Cruz, millor Sommelier d'Espanya el 2014; Ferran Centelles, ex sommelier del Bulli; Teresa Gutiérrez, xef de Azafrán; o Xavier Pellicer, antiga mà dreta de Santi Santamaria.

Al pabelló 3 de la Fira dins de Intervin