14/12/2012
Premis gla d'or
L’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya, AECORK, ha celebrat la XXII edició dels premis Gla d’Or, al Mas de Torrent Hotel & Spa (Torrent, Girona). L’esdeveniment ha reunit algunes de les personalitats més importants de l’entorn surer, vitivinícola, gastronòmic i empresarial de les comarques de Girona, així com membres de l’Administració.
Els guardonats d’enguany han estat:
LA CAIXA: Eina imprescindible pel país i per la indústria, pel seu compromís social i de conservació pel medi ambient promovent iniciatives en aquest sentit. Per tenir uns valors en consonància amb el sector surer, preocupació pel medi ambient i responsabilitat social. Ha recollit el premi el Sr. Jordi Nicolau, director executiu territorial de Catalunya.
JOSÉ LUIS GALLEGO, En reconeixement a la tasca que realitza en defensa del suro i sobretot per la difusió que en fa en fòrums i mitjans de comunicació, fet que ens permet arribar al nostre gran objectiu: el consumidor final.
LLUÍS MEDIR, per la seva dedicació desinteressada i passió pel producte suro. Per crear i liderar una iniciativa amb un gran potencial com és RETECORK que serveix al sector surer per a fer Lobby davant les administracions públiques.