14/4/2013
És converteix en el primer programa de ràdio en català que tracta íntegrament de l'actualitat del sector vitivinícola
Ràdio Falset comença a emetre aquest dissabte un programa dedicat al món del vi que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus i de la consultoria Rius & Rius. L’espai radiofònic també compta amb la col·laboració informativa de l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura al Priorat. El programa (que du per títol ‘Rius de vi’) s’emetrà els dissabtes a partir de les 14 hores. 
El programa comptarà amb informació sobre vins i cellers, entrevistes i espais d’actualitat. La idea és que el programa inclogui informació d’interès pràctica i quotidiana per a tot el sector, des dels viticultors fins als comercialitzadors de vins, passant pels cellers.
El conductor del programa és el periodista Jordi Soldevila. La Cambra de Comerç aporta informació sobre el sector, alhora que compta amb un espai específic destinat a l’enoturisme. La consultora vitivinícola Rius & Rius es converteix en el principal patrocinador del programa i disposa d’un espai d’informació legal i administrativa sobre el sector.