1/8/2013
El públic podrà proposar un restaurant a través la web www.cartavi.cat fins el 30 de setembre.
Un any més se celebren els premis CARTAVI, amb el principal objectiu de distingir els restaurants catalans que vetllen per la promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen de casa nostra.
L’Associació Vinícola Catalana organitza anualment aquests premis amb l'objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el·laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor final.
Aquests premis estan oberts a tothom a través de la creació d’una web www.cartavi.cat que permet al públic realitzar la proposta d’un restaurant, la qual és molt influent per a escollir els restaurants finalistes. 
Entre totes les propostes presentades on line, els restaurants que més vots hagin obtingut a través de la web, un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2013. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital.
A l’anterior edició es  va comptar  amb més de 1.300 vots i amb un total de 434 restaurants proposats d’arreu de Catalunya, observant-se un augment progressiu de vins catalans als restaurants. Un fet molt positiu que indica que el consumidor cada dia és més  proper els vins de casa nostra.

Els guanyadors dels premis  CARTAVI 2012 van ser els restaurants  DOS CIELOS,  TROPIK, i FASTVÍNIC de la categoria Barcelona ciutat; CAN JUBANY (Calldetenes), ELS CASALS (Sagà) i KAN BAUS (Igualada) de Barcelona província;  LES COLS (Olot) i MAS ROMEU (Lloret de Mar),de la província de Girona; CAN BOSCH (Cambrils), HOSTAL SPORT (Falset) i LA FARMACIA (El Vendrell)  de Tarragona província; i CAN BOIX DE PERAMOLA (Peramola), L’ESTEL DE LA MERCÈ (Lleida) i HOTEL SANT VICENÇ (Pont de Bar) de la província de Lleida.