27/7/2013
"La Cooperativa i l’empresa Cervezas Moritz SA tanquen un acord per enfortir la venta a la capital catalana 

La Cooperativa Falset Marçà ha tancat un acord amb Cervezas Moritz SA per mitjà del qual aquesta empresa distribuirà els vins del celler de la DO Montsant a l’àrea de Barcelona. L’acord permetrà enfortir la presència dels vins de la cooperativa a la capital catalana, tant al sector de la restauració com a les botigues especialitzades i als establiments hotelers.
L’acord de col·laboració s’emmarca en l’estratègia del celler cooperatiu de seguir incrementant el nombre de vendes al territori català. Més enllà de l’acció comercial pròpia, la Cooperativa ha apostat per l’expertesa de Mortiz SA a l’hora de comercialitzar en un mercat concentrat i potent com el de Barcelona. Totes dues institucions, de trajectòria centenària, han unit esforços per posicionar els vins de la DO Montsant entre els consumidors barcelonins."
Celebrem aquest acord amb una forta distribuïdora i esperem que doni bons fruits, en concret a la cooperativa Falset Marçà i de rebot ajujdi a incrementar el consum de vins catalans a la ciutat i la zona de Barcelona