2/3/2014
VinoEmpleo - Neix un Nou Servei en el Mon del Vi.
Vinoempleo
Ara que malauradament buscar feine és tant complicat, qualsevol portal web que ofereixi l’oportunitat d’aconseguir un treball, benvingut sigui.  Aquest és el cas de www.vinoempleo.es, una web d’ocupació en que nomes s’anuncien ofertes de treball relacionades amb el mon del vi a nivell de l'estat espanyol.
VinoEmpleo pretén connectar professionals del món del vi amb empreses del sector per tal d’oferir-los la manera mes fàcil, rapida, competitiva i eficaç d’anunciar les seves ofertes de treball.
A traves de les subscripcions a la web, facebook, twitter i LinkedIn, estan elaborant una base de dades de professionals del vi que rebran cada nova ofert de feina. Les empreses i les agències de recursos humans trobaran amb VinoEmpleo la forma d’arribar al millors candidats especialitzats en el mon del vi.

La directora de VinoEmpleo és Anna Nairn, que treballava en el sector del vi a Anglaterra abans de venir a Espanya fa set anys.  El seu marit, Mark Nairn, enòleg australià, treballa com a director tècnic en els cellers Raïmat a Costers del Segre.