7/7/2014
Més de 300 persones van assistir al Sopar Solidari per la lluita contra el càncer que es celebrava el divendres 27 de juny al celler de Vallformosa a Vilobí del Penedès.
Aquest sopar és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 27 de juny arribava a la sisena edició. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.
L'edició va ser tot un èxit de participació i es va omplir al 100% les places disponibles per assistir al Sopar Solidari.
Fins el dia 11 de juliol es poden fer donatius de fila zero trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.com.