27/9/2014
II Jornades de Microproductors de Vi 28 i 29 de novembre
Les segones Jornades de Microproductors de Vi tindran lloc a Sant Julià de Lòria els propers 28 i 29 de novembre, al Centre Cultural i de Congressos. A la primera edició, que va comptar amb Isabel Mijares com a conductora de les ponències i debats d'Alain Graillot, David Seijas, Raül Bobet, Miguel Coronado, Federico Schatz, entre altres, va reunir prop de 1000 agents del sector, entre productors i distribuïdors, enòlegs, restauradors, sommeliers i periodistes d'Andorra, França i de l'Estat.
L'objectiu d'aquestes jornades és fer pales l'interès que el petit productor desperta en el mercat gastronòmic i aquest any, l'espai dedicat a la fira i mostra de vins s'amplia fins a 1600 m2 per a què el públic assistent pugui degustar els vins i intercanviar opinions amb els seus elaboradors.
El programa de les jornades es divideix en dos blocs: un més dirigit al públic professional, amb tastos, debats i ponències sobre la diversitat de producte i els mètodes de cultiu i tecnologies aplicades, que centrarà la majoria d'activitats el dia 28; i una més dirigida al públic en general, que serà pel dissabte.