30/12/2014
Neix “Cava TV”, un canal de vídeos exclusiu per als escumosos
Vadevi.cat
Anna Wallner, més coneguda a les xarxes socials com “the Cava lady”, ha engegat aquesta setmana un nou canal a youtube, el “Cava TV” amb vocació de descobrir el país del cava i els seus productes. Amb vocació de projectar internacionalment els escumosos catalans, cada dijous presentarà un vídeo d’un nou productor del Penedès i explicarà els seus escumosos en una càpsula de vídeo divertida i amena. El canal està obert a tothom a la plataforma de youtube. 
Inicialment, el projecte comença des de Suècia, on Wallner resideix i té el seu estudi, però completarà els episodis amb les seves visites al Penedès, la propera a la primavera de 2015.
Wallner va canviar el rumb a la seva carrera professional com a interventora financera i es va posar a estudiar sumilleria a la Universitat de Örebro i a la Universitat d’Estocolm, apassionant-se d’aquesta manera pel món del cava. Ha visitat moltes vegades Catalunya i la regió del Penedès, per conèixer els productors i les qualitats dels escumosos de la zona.
L'any 2012, va escriure un llibre sobre el Cava que porta per títol “Cava: Sparkling Happiness” i, està preparant un segon llibre sobre “Cava, Penedès, Barcelona i la seva gent”. En 2013, Wallner va ser nomenada “Confrare de Mèrit” per la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia. Des de 2012, promou el cava en el seu lloc web i a les xarxes socials amb el sobrenom de “The Cava Lady”. 
Aquí teniu els dos primers capítols: